Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής είναι σημαντική για την Trackimo.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναπτύχθηκε ώστε οι χρήστες των συσκευών TRACKIMO να γνωρίζουν πώς η εταιρεία συλλέγει και χρησιμοποιεί, τη μεταφορά και την αποθήκευση των πληροφοριών τους. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να ενημερωθείτε σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Τα στοιχεία επικοινωνίας παρατίθεται και στο τέλος της παρούσας δήλωσης.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει την επεξεργασία των πληροφοριών Trackimo που συλλέγονται από την ιστοσελίδα, ορισμένα προϊόντα και τις εφαρμογές TRACKIMO.

  1. Η TRACKIMO διαβεβαιώνει ότι η απόκτηση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων θα γίνεται αυστηρά, σύμφωνα με όλη τη νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων.
  2. Ο χρήστης κατανοεί ότι η TRACKIMO είναι σε θέση να παρέχει τις υπηρεσίες της, εφόσον ο χρήστης συμφωνεί με την αποθήκευση και την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
  3. Τα δεδομένα θέσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για την παροχή πρόσθετων υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό, τα δεδομένα μπορούν επίσης να γνωστοποιούνται στους εταίρους της TRACKIMO. Ανώνυμα δεδομένα θέσης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από την TRACKIMO για την αποθήκευση, επεξεργασία και για να περάσει σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες τις οποίες κρίνει σημαντικές για το σύστημα πλοήγησης και συναφείς σκοπούς.
  4. Σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα των χρηστών και τα δεδομένα θέσης περνούν από την TRACKIMO μόνο σε τρίτους, εφόσον αυτό απαιτείται για νομικούς λόγους ή αν αυτοί οι τρίτοι εκτελούν υπηρεσίες ή ενέργειες για λογαριασμό της TRACKIMO.
  5. Η TRACKIMO μπορεί να χρησιμοποιεί τα αυτόματα συστήματα επικοινωνίας, όπως e-mail, με σκοπό την διενέργεια προωθητικών ενεργειών. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν να αρνηθούν οποιαδήποτε επαφή γίνεται για σκοπούς μάρκετινγκ.
  6. Μετά την εγγραφή στην πλατφόρμα Trackimo, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν τα δικά τους προφίλ.
  7. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις πληροφορίες εντός του δικού τους δικτύου, των φίλων τους, καθώς και των ομάδων TRACKIMO. Οι χρήστες είναι σε θέση να επιλέξουν τις ρυθμίσεις απορρήτου για να καθορίσουν τις πληροφορίες που επιθυμούν να μοιραστούν και να ανταλλάσσουν με τους φίλους του και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  8. Μετά την εγγραφή του χρήστη, η TRACKIMO χρησιμοποιεί cookies, τα οποία επιτρέπουν στον χρήστη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πλατφόρμα, να αναγνωρίζεται όταν επισκεφθεί την πλατφόρμα στο μέλλον. Ένα cookie αυτού του τύπου είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή του χρήστη. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή του για να αφαιρέσει αυτά τα cookies ή να επιτρέψει τη χρήση της πλατφόρμας χωρίς cookies.
  9. Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο. Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο της Trackimo. H Trackimo δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα της για επαναληπτικό μάρκετινγκ. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον Browser σας, να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.
  10. H Trackimo δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google, ενσωμάτωση του Διαχειριστή καμπάνιας Doubleclick και αναφορές δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων). Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google. Εδώ βρίσκονται οι διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του Google Analytics για τον ιστό.
  11. Η Trackimo συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες και:
    • Χρησιμοποιεί επαναληπτικό μάρκετινγκ με το Google Analytics για διαφήμιση στο διαδίκτυο.
    • Η Trackimo και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπό της.
    • H Trackimo και οι τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίσεις των διαφημίσεών της Trackimo, άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης και οι αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης σχετίζονται με επισκέψεις στον ιστότοπό της Trackimo.
    • H Trackimo δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics.
  12. Η TRACKIMO έχει το δικαίωμα να αλλάξει αυτούς τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο του νόμου για την προστασία των δεδομένων. Η TRACKIMO θα ανακοινώνει τις αλλαγές στην παρούσα δήλωση. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να απορρίψει οποιεσδήποτε αλλαγές γραπτώς με ένα e-mail. Στην περίπτωση του ενημερωτικού δελτίου (newsletter) ο χρήστης έχει δυνατότητα να επιλέξει να μη λαμβάνει σχετικές ενημερώσεις ενεργοποιώντας τη σχετική δυνατότητα.
    Σε αυτές τις περιπτώσεις η TRACKIMO μπορεί να ακυρώσει την παροχή υπηρεσιών για τον χρήστη.
  13. Εφόσον ο χρήστης έχει συμφωνήσει με τους όρους όπως αυτοί αναφέρονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής στην εφαρμογή TRACKIMO ή σε μεταγενέστερο στάδιο, η TRACKIMO μπορεί να στείλει ένα ενημερωτικό δελτίο στο χρήστη κατά τη διάρκεια της περιόδου της συμφωνίας που περιέχει πληροφορίες που αφορούν θέματα υποστήριξης, τεχνικές πληροφορίες καθώς και άλλες ειδοποιήσεις σχετικά με το πεδίο εφαρμογής των υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται, τις πιθανές επιλογές αναβάθμισης και άλλες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της πλατφόρμας TRACKIMO.
  14. Η παρούσα συμφωνία μπορεί να καταγγελθεί οποτεδήποτε, χωρίς να διευκρινίζει τους λόγους, επικοινωνώντας με τηTRACKIMO εγγράφως:
    TRACKIMO LLC
    450 Seventh Avenue, Suite 1408.
    New York, NY 10123
    ΗΠΑ
    ή στέλνοντας ένα e-mail στο support@trackimo.com
    Μόλις η συμφωνία ακυρωθεί, η TRACKIMO δεν θα παρέχει πλέον τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στο χρήστη.

 

Η GLOBALSAT ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

  1. Η GLOBALSAT είναι ο αποκλειστικός διανομέας του TRACKIMO στην Ελλάδα και την Κύπρο.
  2. Η ευθύνη της GLOBALSAT αφορά μόνο στην προώθηση και μεταπώληση των συσκευών που έχει κατασκευάσει η αμερικάνικη εταιρεία TRACKIMO και ως εκ τούτου ουδεμία ευθύνη φέρει για την περίπτωση της μη αποδοχής των όρων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα app.trackimo.com/#/welcome.
  3. Επιπλέον η GLOBALSAT ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση δυσλειτουργίας του συστήματος-δικτύου επικοινωνιών (πάροχος λύσης TRACKIMO) που η συσκευή TRACKIMO χρησιμοποιεί για τη λειτουργία της.
  4. Για λόγους διασταύρωσης στοιχείων η GLOBALSAT υποχρεούται βάση νόμου να διατηρεί αρχείο με τα στοιχεία της ταυτότητας κάθε φυσικού προσώπου- ιδιώτη που αγοράζει απευθείας από τη GLOBALSAT, καθώς και τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής. Επίσης η GLOBALSAT οφείλει να διατηρεί αρχείο σχετικά με το πλήθος των συσκευών καθώς και των αριθμών ΙΜΕΙ που πωλούνται ανά δίκτυο πώλησης (εφόσον πρόκειται για χονδρική πώληση).
  5. Η συσκευή TRACKIMO έχει εγγύηση λειτουργίας 2 έτη και ισχύει από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής. Η εγγύηση καλύπτει κάθε ανωμαλία ή βλάβη που οφείλεται αποκλειστικά στην κατασκευή της συσκευής ή σε ελαττωματικά εξαρτήματα. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προέρχονται από ανωτέρα βία, καθώς επίσης και από εσφαλμένους χειρισμούς, λανθασμένη σύνδεση ή κακή χρήση της. Η εγγύηση για να ισχύει πρέπει να συνοδεύεται από το τιμολόγιο ή το δελτίο λιανικής πώλησης.
  6. Για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας επισκεφθείτε το www.trackimo.com και επιλέξετε «Activation» ή απευθείας την εφαρμογή app.trackimo.com/#/welcome.
  7. Οι αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις χρήσης και λειτουργίας της συσκευής περιλαμβάνονται στο app.trackimo.com/#/welcome (http://app.trackimo.com/Trackimo-Portal-EULA-v2.pdf). Με την ενεργοποίηση της συσκευής σας αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις όπως έχουν οριστεί από την TRACKIMOLtd.
  8. Σας παρακαλούμε όπως φροντίσετε να γνωρίζετε τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής σας, ο οποίος αναγράφεται επάνω στη συσκευή σας προκειμένου – σε περίπτωση κλοπής της ή απώλειάς της- να είστε σε θέση να την μπλοκάρετε και να αποτρέψετε τη χρησιμοποίησή της από κάποιον άλλο με άλλη κάρτα SIM.
  9. Σας υπενθυμίζουμε ότι αν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για τον εντοπισμό άψυχων αντικειμένων, πιθανόν να είστε υποχρεωμένοι να λάβετε σχετική άδεια από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
  10. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο email trackimo@globalsat.gr

Πολιτική Απορρήτου

Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 25 Μαΐου 2018

Η GLOBALSAT σέβεται την ιδιωτικότητα των επισκεπτών στον ιστότοπό μας και των ατόμων των οποίων τα προσωπικά στοιχεία λαμβάνουμε μέσω της υποβολής φορμών και άλλων συναφών υπηρεσιών. Αυτή η πολιτική απορρήτου εξηγεί πως συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα στον ιστότοπό μας και πως επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα αυτά.
Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, προκειμένου οι χρήστες του trackimo.com.gr να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μέσω της ιστοσελίδας trackimo.com.gr έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συνναλαγές με την εταιρεία. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το trackimo.com.gr τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.
Παρέχοντας τα προσωπικά σας δεδομένα στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τις πρακτικές χειρισμού πληροφοριάς που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την ενότητα με τίτλο «Οι επιλογές σας» κατωτέρω για να κατανοήσετε τις επιλογές που έχετε σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει επίσης και για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε με άλλα μέσα, τα οποία συνδυάζονται με στοιχεία που συλλέγονται μέσω του trackimo.com.gr.

1. Πληροφορίες που συλλέγουμε

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ σχεδίασε την ιστοσελίδα έτσι ώστε οι χρήστες του trackimo.com.gr να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email στο trackimo@globalsat.gr.
H ΕΤΑΙΡΕΙΑ, δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Η ιστοσελίδα www.trackimo.com.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα trackimo.com.gr, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Συλλέγουμε τα ακόλουθα δεδομένα αναφορικά με τους χρήστες: (1) πληροφορίες που υποβάλονται εθελοντικά σε εμάς («Πληροφορίες που παρέχονται από τον χρήστη»), (2) τεχνικά δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα από όλους τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα trackimo.com.gr (περιγράφονται αναλυτικά κατωτέρω στην ενότητα «Συλλογή Παθητικών Δεδομένων») και (4) πληροφορίες που συλλέγουμε από τρίτους.

Πληροφορίες που παρέχονται από τον χρήστη: Ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα που παρέχονται από τον χρήστη όταν επιλέγετε να μας δώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας trackimo.com.gr, ακόμη και όταν μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θέτοντας μια ερώτηση. Ενδέχεται να τηρήσουμε το απεσταλμένο μέσω των φορμών επικοινωνίας περιεχόμενο για χρονικό διάστημα έως έξι μήνες. Οι πληροφορίες που υποβάλλονται μέσω αυτών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και δεν μοιράζονται με τρίτους, για σκοπούς μάρκετινγκ ή άλλους, εκτός αν άλλως επιτάσσεται από το νόμο.

Συλλογή δεδομένων με παθητικό τρόπο: Όπως οι περισσότερες δικτυακές υπηρεσίες, λαμβάνουμε αυτόματα και καταγράφουμε πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε όταν επισκέπτεσθε τον ιστοτόπο trackimo.com.gr στα αρχεία καταγραφής των διακομιστών μας. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε διάφορες τεχνολογικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων των clear GIFs ή Pixels (γνωστών και ως «web beacons») και των «cookies», για τη συλλογή των πληροφοριών αυτών. Χρησιμοποιούμε τόσο cookies συνεδρίας (session) όσο και μόνιμα (persistent) cookies. Τα δεδομένα που συλλέγουμε με αυτές τις αυτοματοποιημένες μεθόδους ενδέχεται να περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη διεύθυνση IP, πληροφορίες από cookies, κάποιο αναγνωριστικό συσκευής ή χρήστη, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, τον τύπο του λειτουργικού συστήματος, το περιεχόμενο και τις σελίδες τις οποίες επισκεφθήκατε στο δικτυακό τόπο trackimo.com.gr, τη συχνότητα και διάρκεια των επισκέψεών σας στον εν λόγω ιστότοπο και το «URL παραπομπής» (δηλαδή τη σελίδα από την οποία κατευθυνθήκατε στην ιστοσελίδα trackimo.com.gr). Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε cookies στον δικτυακό τόπο trackimo.com.gr για την αποθήκευση στοιχείων συνεδρίας στον σκληρό σας δίσκο. Αν συνδυάσουμε οποιαδήποτε πληροφορία συγκεντρώνεται με παθητικά μέσα με προσωπικές πληροφορίες, αντιμετωπίζουμε τα συνδυασμένα δεδομένα ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, υπό το πρίσμα της συγκεκριμένης Πολιτικής Απορρήτου. Στις λοιπές περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγονται με παθητικά μέσα σε συγκεντρωτικές καταστάσεις με χαρακτήρα ανωνυμοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε και τον τρόπο λειτουργίας τους, μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Cookies που ακολουθεί.

2. Χρήση συλλεγμένων δεδομένων

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συλλέγει τρεις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το trackimo.com.gr, (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατα καιρούς. Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το trackimo.com.gr, (iv) ειδικές προσφορές του trackimo.com.gr, (v) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση trackimo@globalsat.gr.

Επεξεργαζόμαστε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για να δημιουργήσουμε και να ενισχύσουμε τη σχέση μας μαζί σας. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα α) για να παρέχουμε, να βελτιώνουμε και να διατηρούμε την Ιστοσελίδα trackimo.com.gr, β) για την αποτροπή καταχρηστικής και δόλιας χρήσης του ιστοτόπου της trackimo.com.gr, γ) για την προβολή προσωποποιημένου περιεχομένου στο δικτυακό τόπο trackimo.com.gr, δ) όπου επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, για την αποστολή ενημερώσεων προς εσάς, μεταξύ άλλων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ε) για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας και για λοιπούς σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών, και στ) για έτερους διαχειριστικούς σκοπούς σχετιζόμενους με την εσωτερική λειτουργία του οργανισμού.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποβλήθηκε μέσω του ιστοτόπου trackimo.com.gr, όπως ορίζεται στην ενότητα «Επικοινωνία και μη ζητηθείσες επικοινωνίες Μάρκετινγκ».

Στην ιστοσελίδα trackimo.com.gr, ενδέχεται να επεξεργαστούμε συλλεχθέντα δεδομένα με παθητικό τρόπο προκειμένου: (α) να θυμόμαστε τις πληροφορίες σας έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τις εισάγετε ξανά κατά τη συνεδρία σας ή την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, και (β) να παρακολουθούμε τις συνολικές μετρήσεις χρήσης του ιστότοπου, όπως το συνολικό αριθμό επισκεπτών και σελίδων που έχουν προβληθεί.

3. Διάθεση συλλεγμένων πληροφοριών

Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Επίσης η χρήση πιστωτικής κάρτας, για την χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μόνο φορά διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).
Δεν πωλούμε ούτε διαθέτουμε με άλλο τρόπο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε απευθείας μέσω του ιστοτόπου trackimo.com.gr. Ωστόσο να λάβετε σας παρακαλούμε υπόψη ότι οποιαδήποτε πληροφορία επιλέγετε οικειοθελώς να προβάλετε σε οποιοδήποτε τμήμα του δικτυακού τόπου trackimo.com.gr διατίθεται δημοσίως, και μπορεί να συλλεχθεί και να επεξεργασθεί από εμάς ή από άλλους χωρίς περιορισμούς. Διαθέτουμε δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριζόμενων ως προσωπικά, ως εξής:
Πάροχοι Υπηρεσιών GLOBALSAT
Ενδέχεται να παράσχουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτους για την εκτέλεση εσωτερικών λειτουργιών του οργανισμού στο πλαίσιο εκτέλεσης συμβατικών υποχρεώσεων (π.χ. συντήρηση, ασφάλεια, ανάλυση δεδομένων, μετάδοση μέσω email, CRM, υπηρεσίες διαχείρισης βάσεων δεδομένων, μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έρευνες ή φιλοξενία δεδομένων). Απαιτούμε τα εν λόγω συμβαλλόμενα τρίτα μέρη να συμφωνούν η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από αυτούς να εκτελείται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και αποκλειστικά και μόνο με σκοπό την παροχή των αναγκαίων υπηρεσιών, και στο μέτρο που επιβάλλεται από την αρχή της αναλογικότητας.
Νομικές Υποχρεώσεις
Ενδέχεται να παραδώσουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα αν πιστεύουμε καλή τη πίστει ότι απαιτείται κάτι τέτοιο κατόπιν δικαστικής ή διοικητικής εντολής ή με έτερης υποχρέωσης που προκύπτει από την ισχύουσα νομοθεσία. Επιπλέον, ενδέχεται να παραδώσουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα α) σε περιπτώσεις όπου καλόπιστα θεωρήσουμε ότι είναι πρόσφορο ή αναγκαίο για τη λήψη προληπτικών μέτρων για την αποφυγή αστικής, διοικητικής, ποινικής ή άλλης φύσης κυρώσεων, β) όταν επιβάλλεται για την προστασία των δικαιωμάτων, της περιουσίας ή την ασφάλεια της GLOBALSAT ή του ευρύτερου κοινού, γ) αν απαιτείται για να προστατεύσουμε το προσωπικό και τις υπηρεσίες μας από δόλιες, καταχρηστικές ή παράνομες ενέργειες, δ) για τη διερεύνηση και υπεράσπιση του οργανισμού από ισχυρισμούς τρίτων και ε) για τη συνδρομή διοικητικών και δικαστικών αρχών στο πλαίσιο εκτέλεσης των καθηκόντων τους.
Συγκεντρωτικά δεδομένα και δεδομένα που δεν χαρακτηρίζονται ως προσωπικά
Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε συγκεντρωτικές καταστάσεις που δεν περιέχουν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα με υφιστάμενους ή υποψήφιους πελάτες και συνεργάτες ή τον τύπο, προκειμένου να επιδείξουμε τη χρήση του δικατυακού τόπου, να προσδιορίσουμε τις τάσεις της βιομηχανίας και των διαφημίσεων καθώς και για γενικότερους σκοπούς δημοσιότητας.

4. Οι επιλογές σας

Στην ιστοσελίδα trackimo.com.gr
Μπορείτε, ως επισκέπτης στον ιστότοπό μας, να μην μας παρέχετε προσωπικά στοιχεία. Επίσης, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αιτηθείτε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να ενημερώσετε ή να διορθώσετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς, επικοινωνώντας μαζί μας στο trackimo@globalsat.gr ή στη διεύθυνση που αναφέρεται στην ενότητα «Επικοινωνία». Έχετε ακόμα το δικαίωμα να αιτηθείτε από την GLOBALSAT τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας με τα ακόλουθα αιτήματα:

Άσκηση Δικαιωμάτων

Αίτημα Διαγραφής:
Αίτημα Πρόσβασης στα δεδομένα:
Υποβολή παραπόνων:
Αίτημα Διόρθωσης δεδομένων:

 
Επιπρόσθετα, μπορείτε να αποφασίσετε να μην συμμετάσχετε, όταν παρέχετε για πρώτη φορά στην GLOBALSAT οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες, να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ από την GLOBALSAT σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων τόσο των δικών μας προϊόντων και υπηρεσιών όσο και τρίτων). Μπορείτε να ανατρέξτε στην Ενότητα «Επικοινωνία και μη ζητηθείσες επικοινωνίες Μάρκετινγκ», για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή των προτιμήσεών σας ή τη μη αποδοχή των πληροφοριών μάρκετινγκ.

Λάβετε υπόψη ότι ακόμη και αν ενημερώσετε ή αφαιρέσετε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας έχετε παράσχει, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να διατηρηθούν στο αρχείο μας καθώς και στα αντίγραφα ασφαλείας (backup) για εύλογο χρονικό διάστημα για νομικούς σκοπούς.

5. Επικοινωνία και μη ζητηθείσες επικοινωνίες Μάρκετινγκ

Εάν έχετε επιλέξει να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς, μεταξύ άλλων μέσω του trackimo@globalsat.gr, ενδέχεται να σας στέλνουμε μηνύματα και ενημερώσεις σχετικά με τον λογαριασμό σας, ενημερώσεις σχετικά με την ιστοσελίδα trackimo.com.gr και, όπου επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσιές, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, μέσω ενημερώσεων κοινωνικών μέσων, μέσω email και ταχυδρομείου. Αν παύσετε να επιθυμείτε τη λήψη newsletter, μπορείτε να δηλώσετε την επιθυμία σας, ακολουθώντας τα βήματα που προδιαγράφονται στα συγκεκριμένα μηνύματα. Επίσης, μπορείτε να μας ενημερώσετε αναφορικά με τις προτιμήσεις σας ως προς τη λήψη newsletters και μηνυμάτων ταχυδρομικής αλληλογραφίας επικοινωνώντας μαζί μας μέσω των τρόπων που διατίθενται στην ενότητα «Επικοινωνία» του δικτυακού τόπου. Η επεξεργασία λιστών παραληπτών και η αποστολή καμπάνιας newsletter γίνεται με την χρήση της πλατφόρμας αυτοματοποίησης marketing Mailchimp. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναφορικά με την πολιτική απορρήτου της συγκεκριμένης πλατφόρμας στη διεύθυνση https://mailchimp.com/legal/privacy/.

6. Κοινωνικά δίκτυα

Συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες που μας παρέχονται μέσω των Social Media σελίδων της GLOBALSAT. Η GLOBALSAT δεν τηρεί άμεση σχέση με τους τελικούς χρήστες του εκάστοτε κοινωνικού δικτύου και επίσης δεν αποφασίζει πως το τελευταίο χρησιμοποιεί τα δεδομένα του τελικού χρήστη. Η GLOBALSAT χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα, αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο που της επιτρέπεται από την κάθε πλατφόρμα Social Media. Η αλληλεπίδραση του τελικού χρήστη με αυτές τις πλατφόρμες διέπεται από την πολιτική απορρήτου της εταιρείας που την παρέχει. Αν είστε χρήστης ενός από τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία η GLOBALSAT έχει επίσημη σελίδα και θέλετε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε τυχόν δεδομένα που έχουν συλλεγεί σχετικά με εσάς σε αυτόν τον ιστότοπο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με το οικείο κοινωνικό δίκτυο.

7. Διεθνείς χρήστες

Ο δικτυακός τόπος trackimo.com.gr φιλοξενείται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή και αλλού για να επεξεργαστούμε δεδομένα. Εάν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα trackimo.com.gr εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν σε άλλες δικαιοδοσίες όπου βρίσκονται οι πάροχοι υπηρεσιών και οι συνεργάτες αυτών. Ορισμένες από αυτές τις δικαιοδοσίες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι πιθανό να μην έχουν σε ισχύ αντίστοιχους νόμους για την προστασία των προσωπικών δεδομένων όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση. Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες δικαιοδοσίες, όπως εξηγείται σε αυτήν την ενότητα.
Κοινοποίηση σε Τρίτα Μέρη
Όπως περιγράφεται στην ενότητα «Διάθεση συλλεγμένων πληροφοριών» ανωτέρω, ενδέχεται να μεταφερθούν προσωπικά δεδομένα από την Ε.Ε. σε τρίτους. Απαιτούμε συμβατικά από τρίτους στους οποίους κοινοποιούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα να παρέχουν κατ’ ελάχιστον το ίδιο επίπεδο προστασίας με αυτό που περιγράφεται στην παρούσα πολιτική.
Στο πλαίσιο συμμόρφωσης με την ισχύουσα νομοθεσία, ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε, κατόπιν νόμιμης όχλησης, δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα στις δημόσιες αρχές για σκοπούς εφαρμογής του νόμου ή για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Επικοινωνία, καταγγελίες και επίλυση διαφορών
Φυσικά πρόσωπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν απορίες αναφορικά με το πως επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά τους δεδομένα δύνανται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο trackimo@globalsat.gr. Θα εργαστούμε για την άμεση επίλυση τυχόν προβλήματος και θα αποκριθούμε όχι αργότερα από 45 ημέρες από την παραλαβή.

8. Ασφάλεια

Η ασφάλεια των πληροφοριών σας είναι σημαντική για εμάς, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται μέσω του ιστοτόπου trackimo.com.gr. Χρησιμοποιούμε εύλογα μέτρα ασφαλείας για την προστασία από την απώλεια, την κακή χρήση και την αλλοίωση των προσωπικών πληροφοριών που τελούν υπό τον έλεγχό μας, τόσο κατά τη διάρκεια της μετάδοσης όσο και τη στιγμή λήψης. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την χρήση τείχους προστασίας (firewall) και κρυπτογράφησης κατά την ανταλλαγή δεδομένων με το δικτυακό τόπο. Παρόλο που καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε την ασφάλεια αυτών των προσωπικών δεδομένων, καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί 100% ασφαλής και ως εκ τούτου αδυνατούμε να εγγυηθούμε ότι θα παραμείνει απαλλαγμένη από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, αποκάλυψη ή μεταβολή. Περαιτέρω, ενώ εργαζόμαστε σκληρά για να εξασφαλίσουμε την ακεραιότητα και την ασφάλεια του δικτύου και των συστημάτων μας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα μέτρα ασφαλείας μας θα εμποδίσουν «hackers» ή άλλα μη εξουσιοδοτημένα άτομα να προσπελάσουν παράνομα ή να αποκτήσουν αυτά τα δεδομένα.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.
Αν υποπέσει στην αντίληψή μας μια παραβίαση ασφαλείας που αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, θα ενημερώσουμε αμελλητί, ώστε να λάβετε τα κατάλληλα προστατευτικά βήματα. Με την χρήση της ιστοσελίδας trackimo.com.gr ή με την αποστολή προσωπικών δεδομένων προς εμάς, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ηλεκτρονικά σχετικά με θέματα ασφάλειας και απορρήτου που άπτονται της χρήσης του ιστοτόπου trackimo.com.gr. Αν επέλθει κάποια παραβίαση συστήματος ασφαλείας, ενδέχεται να δημοσιεύσουμε μια ειδοποίηση στην αρχική σελίδα μας ή αλλού στην ιστοσελίδα trackimo.com.gr καθώς και να σας αποστείλουμε ένα μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας δώσατε.

9. Analytics

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε Google Analytics για να αναλύσουμε τη χρήση της ιστοσελίδας trackimo.com.gr από τους επισκέπτες μας. Τα Google Analytics μας παρέχουν συγκεντρωτικά δεδομένα προς υποβοήθηση λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων. Η Google, ως τρίτο μέρος, ελέγχει τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω των Google Analytics και θα πρέπει να ελέγξετε τις δικές της πρακτικές απορρήτου πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα GLOBALSAT. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναφορικά με την πολιτική απορρήτου της Google για τα Google Analytics στη διεύθυνση https://support.google.com/analytics/answer/6004245.

10. Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Οι αναρτήσεις σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο (embedded) περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κλπ.), που προβάλλεται με την χρήση iframe ή άλλη ισοδύναμη μέθοδο. Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως αν ο επισκέπτης μετέβαινε απευθείας στον άλλο ιστότοπο.
Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, να χρησιμοποιούν cookies, να ενσωματώνουν επιπλέον μηχανισμούς παρακολούθησης και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

11. Διαφημιστικά Δίκτυα Τρίτων Μερών

Συνεργαζόμαστε με διαφημιστικά δίκτυα για να μας βοηθήσουν να προβάλλουμε διαφημίσεις σε ιστότοπους τρίτων και να αξιολογήσουμε την επιτυχία της εκάστοτε καμπάνιας μας. Τα διαφημιστικά δίκτυα είναι τρίτα μέρη που προβάλλουν διαφημίσεις με βάση τις επισκέψεις σας τόσο στο δικό μας όσο και σε άλλους ιστότοπους. Τούτο επιτρέπει την κατάλληλη στόχευση των διαφημίσεων, προβάλλοντας ενημερώσεις για προϊόντα και υπηρεσίες που αναμένεται να σας ενδιαφέρουν. Οι πάροχοι δικτύων διαφημίσεων, οι διαφημιζόμενοι, ή / και οι υπηρεσίες μέτρησης επισκεψιμότητας ενδέχεται να χρησιμοποιούν cookies, JavaScript, web beacons (συμπεριλαμβανομένων clear GIFs), Flash LSOs και άλλες τεχνολογίες για να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών τους και να προσαρμόσουν το διαφημιστικό περιεχόμενο για εσάς. Αυτά τα cookies τρίτων μερών και οι συναφείς τεχνολογίες διέπονται από την πολιτική απορρήτου του εκάστοτε τρίτου μέρους και όχι από την παρούσα. Μπορούμε να παρέχουμε στα διαφημιστικά δίκτυα δεδομένα σχετικά με την χρήση των ιστότοπων μας, καθώς και συγκεντρωτικά στοιχεία σχετικά με τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας.
Μπορείτε να αιτηθείτε την εξαίρεση από πολλά δίκτυα διαφημίσεων, συμπεριλαμβανομένων αυτών που ανήκουν σε Network Advertising Initiative («NAI») και Digital Advertising Alliance («DAA»). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ανωτέρω οργανισμούς και τις συναφείς επιλογές σας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου εξαίρεσής σας από προβολή διαφημίσεων που τελούν υπό τη διαχείριση μελών NAI και DAA, επισκεφτείτε τους αντίστοιχους ιστότοπους: optout.networkadvertising.org (NAI) και www.aboutads.info/choices (DAA).

Η εξαίρεση από ένα ή περισσότερα μέλη των Network Advertising Initiative («NAI») ή / και Digital Advertising Alliance («DAA») σημαίνει μόνο ότι τα μέλη αυτά δεν θα παρέχουν πλέον στοχευμένο περιεχόμενο ή διαφημίσεις σε εσάς. Δε συνεπάγεται πλήρη παύση προβολής στοχευμένου περιεχομένου ή διαφημίσεων στον ιστότοπό μας ή σε άλλους ιστότοπους. Ενδέχεται να συνεχίσετε να λαμβάνετε διαφημίσεις, για παράδειγμα με βάση τον συγκεκριμένο ιστότοπο που έχετε επισκεφθεί. Επιπρόσθετα, εάν τα προγράμματα περιήγησής σας έχουν ρυθμιστεί ώστε να απορρίπτουν τα cookies κατά την επίσκεψη των ανωτέρω σελίδων εξαίρεσης ή στη συνέχεια διαγράψετε τα συγκεκριμένα cookies, ή χρησιμοποιήσετε διαφορετικό υπολογιστή ή αλλάξετε προγράμματα περιήγησης ιστού, η εξαίρεσή σας από NAI ή DAA ενδέχεται να μην είναι πλέον αποτελεσματική. Πρόσθετες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες NAI και DAA, που είναι προσβάσιμες από τους παραπάνω συνδέσμους.

12. Ενημερώσεις της Πολιτικής Απορρήτου

Συνεχώς το trackimo.com.gr επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σε τέτοια περίπτωση, θα τροποποιήσουμε την «ημερομηνία έναρξης ισχύος» στην πάνω μέρος της πολιτικής απορρήτου. Πριν από οποιαδήποτε ενημέρωση που θα καθιστούσε σε σημαντικό βαθμό λιγότερο περιοριστική αυτήν την πολιτική απορρήτου, ως προς την επεξεργασία ή την κοινοποίηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συλλέχθηκαν πριν από την ενημέρωση, θα προβούμε σε εκ των προτέρων ειδοποίηση αναφορικά με την επικείμενη ενημέρωση, δημοσιεύοντας σχετική ανακοίνωση στον ιστότοπό μας. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.
Η συνεχιζόμενη χρήση του ιστοτόπου μας συνεπάγεται τη συγκατάθεσή σας για την επικαιροποιημένη πολιτική απορρήτου.

13. Επικοινωνία

Αν έχετε απορίες σχετικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο trackimo@globalsat.gr.


Πολιτική χρήσης Cookies

Όπως και οι περισσότερες υπηρεσίες που παρέχονται μέσω διαδικτύου, η GLOBALSAT ενδέχεται να λάβει και να καταγράψει αυτόματα δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα trackimo.com.gr. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε διάφορες τεχνολογικές μεθόδες, συμπεριλαμβανομένων των clear GIFs (γνωστών και ως «web beacons») και των «cookies», για τη συλλογή αυτών των δεδομένων.

Αυτή η Πολιτική χρήσης Cookies στοχεύει να σας ενημερώσει για τη λειτουργία τέτοιων cookies και clear GIFs, και πρέπει να διαβαστεί σε συνδυασμό με την Πολιτική Απορρήτου της GLOBALSAT.

1. Cookies και άλλα αυτοματοποιημένα μέσα συλλογής δεδομένων

Σην παρούσα πολιτική, τα cookies και τα λοιπά αυτοματοποιημένα μέσα (π.χ. web beacons) θα αναφέρονται από κοινού ως «cookies», εκτός αν ορίζεται ρητά κάτι διαφορετικό.

Αυτή η ενότητα παρέχει ορισμούς και πληροφορίες σχετικά με ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Cookies
Ένα cookie είναι μια αλφαριθμητικό κείμενο που αποθηκεύει ένας ιστότοπος στον υπολογιστή ενός επισκέπτη και το οποίο ο επισκέπτης παρέχει κάθε φορά που επιστρέφει στον ιστότοπο. Η συντριπτική πλειονότητα των ιστοσελίδων χρησιμοποιεί cookies. Επειδή το πρόγραμμα περιήγησης (browser) παρέχει αυτές τις πληροφορίες στον ιστότοπο σε κάθε επίσκεψη, τα cookies χρησιμεύουν ως ένα είδος ετικέτας που επιτρέπει σε έναν ιστότοπο να «αναγνωρίζει» ένα πρόγραμμα περιήγησης όταν επιστρέφει.

Τα cookies αποθηκεύουν πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας σε έναν ιστότοπο ή σε άλλη πλατφόρμα. Για παράδειγμα, τα cookies ενδέχεται να αποθηκεύσουν πληροφορίες για τη συνεδρία σας για εύκολη σύνδεση σε έναν ιστότοπο ή άλλη πλατφόρμα που επισκεφθήκατε προηγουμένως. Επιτρέπουν να γίνεται πιο ευχάριστη τη χρήση της ιστοσελίδας trackimo.com.gr και να βελτιώνεται η λειτουργικότητα αυτής.

Clear GIFs
Τα Clear GIFs (γνωστά και ως web beacons) χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με cookies για να βοηθήσουν τους διαχειριστές των ιστοτόπων να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τις ιστοσελίδες τους. Ένα Clear GIF είναι συνήθως μια διαφανής γραφική εικόνα (συνήθως 1 pixel x 1 pixel) που τοποθετείται σε έναν ιστότοπο. Η χρήση ενός Clear GIF επιτρέπει στον ιστότοπο να μετρήσει τις ενέργειες του επισκέπτη ανοίγοντας τη σελίδα που περιέχει αυτό. Κάνει ευκολότερη την παρακολούθηση και καταγραφή των δραστηριοτήτων ενός αναγνωρισμένου προγράμματος περιήγησης, όπως η διαδρομή των σελίδων που επισκέφτηκαν σε έναν ιστότοπο.

Τα Clear GIFs, τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν σε ιστοσελίδες, βίντεο ή ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, μπορούν να επιτρέψουν σε έναν διακομιστή ιστού να διαβάσει συγκεκριμένους τύπους πληροφοριών από το πρόγραμμα περιήγησης, να ελέγξει αν έχετε δει μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να καθορίσει, μεταξύ άλλων, την ημερομηνία και ώρα κατά την οποία προβλήθηκε το Clear GIF, τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας και τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας από την οποία προβλήθηκε.

2. Τι πληροφορίες συλλέγουμε με παθητικό τρόπο;

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε με τις ανωτέρω αυτοματοποιημένες μεθόδους μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τη διεύθυνση IP, τις πληροφορίες των cookies, κάποιο αναγνωριστικό συσκευής ή χρήστη, τύπο προγράμματος περιήγησης, τύπο λειτουργικού συστήματος, ο περιεχόμενο και τις σελίδες τις οποίες επισκεφθήκατε στο δικτυακό τόπο trackimo.com.gr, τη συχνότητα και διάρκεια των επισκέψεών σας στον εν λόγω ιστότοπο και το «URL παραπομπής» (δηλαδή τη σελίδα από την οποία κατευθυνθήκατε στην ιστοσελίδα trackimo.com.gr). Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε cookies στον δικτυακό τόπο trackimo.com.gr για την αποθήκευση στοιχείων συνεδρίας στον σκληρό σας δίσκο.

Αν συνδυάσουμε οποιαδήποτε πληροφορία συγκεντρώνεται με παθητικά μέσα με προσωπικές πληροφορίες, αντιμετωπίζουμε τα συνδυασμένα δεδομένα ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, υπό το πρίσμα της συγκεκριμένης Πολιτικής Απορρήτου. Στις λοιπές περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγονται με παθητικά μέσα σε συγκεντρωτικές καταστάσεις με χαρακτήρα ανωνυμοποίησης.

3. Πώς χρησιμοποιούμε συλλεχθέντα με παθητικό τρόπο δεδομένα; ​​

Στην ιστοσελίδα GLOBALSAT, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε συλλεχθέντα με παθητικό τρόπο δεδομένα για: α) να θυμόμαστε τις πληροφορίες σας, ώστε να μην χρειαστεί να τις εισάγετε ξανά κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας ή την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα trackimo.com.gr, β) να παρακολουθείτε τη συμμετοχή σας σε διάφορα τμήματα του ιστοτόπου trackimo.com.gr, γ) την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών προς εσάς, συμπεριλαμβανομένης της παροχής συστάσεων, γ) την παρακολούθηση συγκεντρωτικών μετρήσεων χρήσης του ιστοτόπου, όπως συνολικός αριθμός επισκεπτών και σελίδων, και δ) τη διαχείριση, λειτουργία και βελτίωση της Ιστοσελίδας GLOBALSAT και των λοιπών υπηρεσιών και συστημάτων μας.

4. Τι είδους cookies χρησιμοποιούμε και γιατί

Απαραίτητα: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται αποκλειστικά (i) είτε για τη μετάδοση μιας επικοινωνίας μέσω ενός δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών είτε (ii) για να επιτρέψουν στον πάροχο μιας υπηρεσίας της κοινωνίας της πληροφορίας να εκτελέσει την υπηρεσία αυτή όπως ζητήθηκε ρητά από εσάς.

Απόδοσης: Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν έναν ιστότοπο, για παράδειγμα ποιες σελίδες επισκέπτονται οι επισκέπτες συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφάλματος από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν έναν επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies συγκεντρώνονται και επομένως είναι ανώνυμες. χρησιμοποιείται μόνο για τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί ένας ιστότοπος.

Λειτουργικότητας: Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές που κάνετε (όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε), προκειμένου να σας παράσχει βελτιωμένη, πιο προσωποποιημένη λειτουργικότητα.

Κοινωνικών Δικτύων: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται με βάση λειτουργικότητα κοινωνικής δικτύωσης ή κατά τη χρήση πρόσθετων που παρέχονται από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και ενσωματώνονται στον ιστότοπο (π.χ. κουμπί «Like» σε μια ιστοσελίδα)

Διαφημιστικά: Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικές με τη δραστηριότητα περιήγησης στο διαδίκτυο, προκειμένου να ενημερώσουν τα διαφημιστικά δίκτυα αναφορικά με την επισκεψιμότητα του ιστότοπου, ώστε να είναι σε θέση να παράσχουν στοχευμένες διαφημίσεις.

Το εάν ένα cookie θεωρείται ως πρωτογενές ή τρίτου μέρος προκύπτει βάσει του τομέα (domain) από τον οποίο προέρχεται το cookie. Τα πρωτογενή cookies είναι εκείνα τα cookies που ορίζονται από τον ίδιο τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης τη δεδομένη στιγμή (στη συγκεκριμένη περίπτωση cookies που εγγράφονται από το trackimo.com.gr). Τα cookies τρίτου μέρους είναι cookies που έχουν οριστεί από έναν τομέα διαφορετικό από αυτόν του ιστότοπου τον οποίο επισκέπτεται ο χρήστης. Εάν ένας χρήστης επισκέπτεται έναν ιστότοπο και μια άλλη οντότητα θέτει ένα cookie μέσω αυτού του ιστότοπου, πρόκειται για cookie τρίτου μέρους.

Τα cookies περιόδου σύνδεσης (session cookies) επιτρέπουν στους διαχειριστές ιστότοπων να συνδέουν τις ενέργειές σας κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας του προγράμματος περιήγησης. Μια περίοδος περιήγησης ξεκινά όταν ανοίγετε το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης και τελειώνει όταν κλείνετε το παράθυρο αυτού. Τα cookies περιόδου σύνδεσης έχουν επομένως προσωρινή διάρκεια ζωής. Όταν κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης, όλα τα cookies περιόδου λειτουργίας διαγράφονται αυτόματα. Αντίθετα, τα μόνιμα cookies (persistent cookies) είναι cookies που παραμένουν στη συσκευή σας για το χρονικό διάστημα που καθορίζεται στο cookie. Χρησιμοποιούμε cookies τόσο περιόδου σύνδεσης όσο και μόνιμα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συγκεκριμένα cookies που εγγράφουμε και τους ειδικούς σκοπούς για τους οποίους τα χρησιμοποιούμε, στο παράθυρο προτιμήσεων.

5. Πώς να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τα cookies

Μπορείτε να διαμορφώσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, τροποποιώντας τις επιλογές αυτού, προκείμενου να αποτρέψετε παντελώς την αποδοχή cookies ή να σας προτρέπει πριν αποδεχτείτε οποιοδήποτε cookie από κάποιον ιστότοπο. Αν δεν αποδεχτείτε τη χρήση cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα τμήματα του ιστοτόπου trackimo.com.gr.

Επίσης, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies στον ιστοτόπο trackimo.com.gr τροποποιώντας τις ρυθμίσεις σας εδώ:

6. Αλλαγές και ενημερώσεις της πολιτικής χρήσης cookies

Ενδέχεται περιοδικά να ενημερώνουμε την παρούσα πολιτική χρήσης cookies. Σε τέτοια περίπτωση, θα τροποποιήσουμε την «ημερομηνία έναρξης ισχύος» στην κορυφή της Πολιτικής Απορρήτου. Πριν από οποιαδήποτε ενημέρωση που θα καθιστούσε σε σημαντικό βαθμό λιγότερο περιοριστική αυτήν την πολιτική χρήσης cookies, ως προς την επεξεργασία ή την κοινοποίηση συλλεγμένων με παθητικό τρόπο δεδομένων πριν από την ενημέρωση, θα προβούμε σε εκ των προτέρων ειδοποίηση αναφορικά με την επικείμενη ενημέρωση, δημοσιεύοντας σχετική ανακοίνωση στον ιστότοπό μας. Σας ενθαρρύνουμε να εξετάζετε περιοδικά την παρούσα πολιτική χρήσης cookies για να είστε ενήμεροι για τη χρήση παθητικά συλλεγόμενων δεδομένων. Η συνεχιζόμενη χρήση του ιστοτόπου μας συνεπάγεται τη συγκατάθεσή σας για την επικαιροποιημένη πολιτική χρήσης cookies.

7. Επικοινωνία

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική χρήσης cookies, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο trackimo@globalsat.gr.