Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής είναι σημαντική για την Trackimo.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναπτύχθηκε ώστε οι χρήστες των συσκευών TRACKIMO να γνωρίζουν πώς η εταιρεία συλλέγει και χρησιμοποιεί, τη μεταφορά και την αποθήκευση των πληροφοριών τους. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να ενημερωθείτε σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Τα στοιχεία επικοινωνίας παρατίθεται και στο τέλος της παρούσας δήλωσης.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει την επεξεργασία των πληροφοριών Trackimo που συλλέγονται από την ιστοσελίδα, ορισμένα προϊόντα και τις εφαρμογές TRACKIMO.

  1. Η TRACKIMO διαβεβαιώνει ότι η απόκτηση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων θα γίνεται αυστηρά, σύμφωνα με όλη τη νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων.
  2. Ο χρήστης κατανοεί ότι η TRACKIMO είναι σε θέση να παρέχει τις υπηρεσίες της, εφόσον ο χρήστης συμφωνεί με την αποθήκευση και την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
  3. Τα δεδομένα θέσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για την παροχή πρόσθετων υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό, τα δεδομένα μπορούν επίσης να γνωστοποιούνται στους εταίρους της TRACKIMO. Ανώνυμα δεδομένα θέσης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από την TRACKIMO για την αποθήκευση, επεξεργασία και για να περάσει σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες τις οποίες κρίνει σημαντικές για το σύστημα πλοήγησης και συναφείς σκοπούς.
  4. Σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα των χρηστών και τα δεδομένα θέσης περνούν από την TRACKIMO μόνο σε τρίτους, εφόσον αυτό απαιτείται για νομικούς λόγους ή αν αυτοί οι τρίτοι εκτελούν υπηρεσίες ή ενέργειες για λογαριασμό της TRACKIMO.
  5. Η TRACKIMO μπορεί να χρησιμοποιεί τα αυτόματα συστήματα επικοινωνίας, όπως e-mail, με σκοπό την διενέργεια προωθητικών ενεργειών. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν να αρνηθούν οποιαδήποτε επαφή γίνεται για σκοπούς μάρκετινγκ.
  6. Μετά την εγγραφή στην πλατφόρμα Trackimo, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν τα δικά τους προφίλ.
  7. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις πληροφορίες εντός του δικού τους δικτύου, των φίλων τους, καθώς και των ομάδων TRACKIMO. Οι χρήστες είναι σε θέση να επιλέξουν τις ρυθμίσεις απορρήτου για να καθορίσουν τις πληροφορίες που επιθυμούν να μοιραστούν και να ανταλλάσσουν με τους φίλους του και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  8. Μετά την εγγραφή του χρήστη, η TRACKIMO χρησιμοποιεί cookies, τα οποία επιτρέπουν στον χρήστη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πλατφόρμα, να αναγνωρίζεται όταν επισκεφθεί την πλατφόρμα στο μέλλον. Ένα cookie αυτού του τύπου είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή του χρήστη. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή του για να αφαιρέσει αυτά τα cookies ή να επιτρέψει τη χρήση της πλατφόρμας χωρίς cookies.
  9. Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο. Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο της Trackimo. H Trackimo δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα της για επαναληπτικό μάρκετινγκ. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον Browser σας, να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.
  10. H Trackimo δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google, ενσωμάτωση του Διαχειριστή καμπάνιας Doubleclick και αναφορές δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων). Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google. Εδώ βρίσκονται οι διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του Google Analytics για τον ιστό.
  11. Η Trackimo συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες και:
    • Χρησιμοποιεί επαναληπτικό μάρκετινγκ με το Google Analytics για διαφήμιση στο διαδίκτυο.
    • Η Trackimo και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπό της.
    • H Trackimo και οι τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίσεις των διαφημίσεών της Trackimo, άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης και οι αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης σχετίζονται με επισκέψεις στον ιστότοπό της Trackimo.
    • H Trackimo δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics.
  12. Η TRACKIMO έχει το δικαίωμα να αλλάξει αυτούς τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο του νόμου για την προστασία των δεδομένων. Η TRACKIMO θα ανακοινώνει τις αλλαγές στην παρούσα δήλωση. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να απορρίψει οποιεσδήποτε αλλαγές γραπτώς με ένα e-mail. Στην περίπτωση του ενημερωτικού δελτίου (newsletter) ο χρήστης έχει δυνατότητα να επιλέξει να μη λαμβάνει σχετικές ενημερώσεις ενεργοποιώντας τη σχετική δυνατότητα.
    Σε αυτές τις περιπτώσεις η TRACKIMO μπορεί να ακυρώσει την παροχή υπηρεσιών για τον χρήστη.
  13. Εφόσον ο χρήστης έχει συμφωνήσει με τους όρους όπως αυτοί αναφέρονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής στην εφαρμογή TRACKIMO ή σε μεταγενέστερο στάδιο, η TRACKIMO μπορεί να στείλει ένα ενημερωτικό δελτίο στο χρήστη κατά τη διάρκεια της περιόδου της συμφωνίας που περιέχει πληροφορίες που αφορούν θέματα υποστήριξης, τεχνικές πληροφορίες καθώς και άλλες ειδοποιήσεις σχετικά με το πεδίο εφαρμογής των υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται, τις πιθανές επιλογές αναβάθμισης και άλλες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της πλατφόρμας TRACKIMO.
  14. Η παρούσα συμφωνία μπορεί να καταγγελθεί οποτεδήποτε, χωρίς να διευκρινίζει τους λόγους, επικοινωνώντας με τηTRACKIMO εγγράφως:
    TRACKIMO LLC
    450 Seventh Avenue, Suite 1408.
    New York, NY 10123
    ΗΠΑ
    ή στέλνοντας ένα e-mail στο support@trackimo.com
    Μόλις η συμφωνία ακυρωθεί, η TRACKIMO δεν θα παρέχει πλέον τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στο χρήστη.

 

Η GLOBALSAT ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

  1. Η GLOBALSAT είναι ο αποκλειστικός διανομέας του TRACKIMO στην Ελλάδα και την Κύπρο.
  2. Η ευθύνη της GLOBALSAT αφορά μόνο στην προώθηση και μεταπώληση των συσκευών που έχει κατασκευάσει η αμερικάνικη εταιρεία TRACKIMO και ως εκ τούτου ουδεμία ευθύνη φέρει για την περίπτωση της μη αποδοχής των όρων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα app.trackimo.com/#/welcome.
  3. Επιπλέον η GLOBALSAT ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση δυσλειτουργίας του συστήματος-δικτύου επικοινωνιών (πάροχος λύσης TRACKIMO) που η συσκευή TRACKIMO χρησιμοποιεί για τη λειτουργία της.
  4. Για λόγους διασταύρωσης στοιχείων η GLOBALSAT υποχρεούται βάση νόμου να διατηρεί αρχείο με τα στοιχεία της ταυτότητας κάθε φυσικού προσώπου- ιδιώτη που αγοράζει απευθείας από τη GLOBALSAT, καθώς και τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής. Επίσης η GLOBALSAT οφείλει να διατηρεί αρχείο σχετικά με το πλήθος των συσκευών καθώς και των αριθμών ΙΜΕΙ που πωλούνται ανά δίκτυο πώλησης (εφόσον πρόκειται για χονδρική πώληση).
  5. Η συσκευή TRACKIMO έχει εγγύηση λειτουργίας 2 έτη και ισχύει από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής. Η εγγύηση καλύπτει κάθε ανωμαλία ή βλάβη που οφείλεται αποκλειστικά στην κατασκευή της συσκευής ή σε ελαττωματικά εξαρτήματα. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προέρχονται από ανωτέρα βία, καθώς επίσης και από εσφαλμένους χειρισμούς, λανθασμένη σύνδεση ή κακή χρήση της. Η εγγύηση για να ισχύει πρέπει να συνοδεύεται από το τιμολόγιο ή το δελτίο λιανικής πώλησης.
  6. Για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας επισκεφθείτε το www.trackimo.com και επιλέξετε «Activation» ή απευθείας την εφαρμογή app.trackimo.com/#/welcome.
  7. Οι αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις χρήσης και λειτουργίας της συσκευής περιλαμβάνονται στο app.trackimo.com/#/welcome (http://app.trackimo.com/Trackimo-Portal-EULA-v2.pdf). Με την ενεργοποίηση της συσκευής σας αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις όπως έχουν οριστεί από την TRACKIMOLtd.
  8. Σας παρακαλούμε όπως φροντίσετε να γνωρίζετε τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής σας, ο οποίος αναγράφεται επάνω στη συσκευή σας προκειμένου – σε περίπτωση κλοπής της ή απώλειάς της- να είστε σε θέση να την μπλοκάρετε και να αποτρέψετε τη χρησιμοποίησή της από κάποιον άλλο με άλλη κάρτα SIM.
  9. Σας υπενθυμίζουμε ότι αν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για τον εντοπισμό άψυχων αντικειμένων, πιθανόν να είστε υποχρεωμένοι να λάβετε σχετική άδεια από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
  10. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο email trackimo@globalsat.gr